Zo maak je die voornemens deze keer waar!

Geschatte leestijd: 3 minuten

Het is al weer bijna een nieuw jaar, met ongetwijfeld veel nieuwe voornemens. Tijdens mijn eerste les geschiedenis in het eerste middelbaar leerde ik een zin die me altijd is blijgebleven. Als je de geschiedenis kent, dan kan je de toekomst voorspellen. Want de geschiedenis herhaalt zich immers altijd. Snap je al waar ik naar toe wil met die goede voornemens? De meesten sneuvelen al nog voor de maand januari om is. Is jouw goal voor dit jaar om een mooiere, gezondere huid te hebben? Henry Ford zei het volgende: “Niets is echt moeilijk als je het opdeelt in kleine stukjes.” Om te voorkomen dat de geschiedenis zich dit jaar weer herhaalt, hierbij enkele tips.

Tip 1: win persoonlijk advies in tijdens een gratis huidanalyse

Je hebt het me al 1000 keer horen zeggen, maar ik blijf het herhalen: een huidanalyse is de eerste stap naar een mooie huid! Waarom, denk je nu misschien? Die beautyredactrice van de flair zal toch ook wel weten waarover ze spreekt? Probably. Maar persoonlijk advies is echter goud waard. Tijdens de huidanalyse kunnen we namelijk àlle unieke kenmerken van je huid zién. En op die manier, rekening houdend met al deze parameters, ontdek jij hoe je het snelst jouw gewenste resultaat krijgt!That’s right! Het draait niet om je even schrik aan te jagen, of om even de aandacht te vestigen op een rimpel die je nog niet opgevallen was. Alles gaat over hoe jij jouw doelstellingen kan behalen!Als je dan nog in de mix gooit dat deze eerste kennismaking gratis en vrijblijvend is.. zou je dan niet snel die afspraak maken?

Tip 2: implementeer je nieuwe routine

Het duurt ongeveer 66 dagen om een nieuwe gewoonte te maken. Dat wil zeggen dat het pas na die tijd als vanzelf zal gaan dat je dagelijks je huid ’s morgens en ’s avonds verzorgt met de juiste producten. In tussentijd is het belangrijk dat je dit duidelijk als een dagelijks doel beziet. Wat voor mij altijd werkt zijn die kleine dingetjes als een “taak” op te schrijven in mijn agenda. Elke keer ik een taak volbracht heb kan ik dan een vinkje zetten. Deze simpele handeling activeert het beloningscentrum in je hersenen, waardoor je je terecht goed voelt hierover! En het is in het goed voelen bij een handeling, dat je een gewoonte creëert!

Tip 3: kom regelmatig voor een checkup

Je checkup is minstens even belangrijk als je eerste huidanalyse! I’ll tell you why. Als je een huidprobleem hebt dan wil je dit zo effectief mogelijk behandelen. En door die behandeling zal je huid veranderen (ahja, dat is toch de bedoeling). Maar als je huid verandert, zullen ook de behoeftes van je huid veranderen! Door regelmatig een checkup te doen blijf je dus helemaal on top of your skincare game! See you soon?