LED-therapie in Hasselt: ontdek de magie

In ons schoonheidssalon in Hasselt straalt LED-therapie als een van de meest geliefde behandelingen. Deze veelzijdige behandeling is een waardevolle toevoeging aan je gezichtsbehandeling. Of je nu werkt aan het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, je gevoelige huid wilt verzachten, puistjes wilt verminderen, rosacea wilt verbeteren, of gewoon wilt ontspannen – LED-therapie is de sleutel tot je wensen.

Het Geheim Achter LED-therapie

In ons schoonheidsinstituut in Hasselt zetten we in op rode LED-therapie met een stabiele output van 630 nm. Waarom? Omdat dit de enige frequentie is die wetenschappelijk onderbouwd is en bewezen effectief is. Rood LED-licht geeft energie aan al je huidcellen en stimuleert essentiële processen die je huid gezonder maken en in balans brengen. Ontstekingen genezen sneller, en je huidimmuniteit krijgt een boost. Zelfs als je een hypergevoelige huid hebt die geen harde behandelingen verdraagt, is LED-therapie de ideale oplossing voor jou.

Het Pad naar een Stralende Huid

Het aantal benodigde LED-behandelingen hangt af van je specifieke doelen. Bij problemen zoals puistjes of een gevoelige huid beginnen we meestal met behandelen om de 2 weken. Als je LED-therapie wilt gebruiken als onderdeel van je anti-aging routine, starten we met behandelingen om de 4 weken.

Tijdens een gratis intakegesprek bepalen we samen de ideale behandelingsfrequentie voor jouw huid.

De Relaxte Schoonheid van LED-therapie

Pijn? Dat is iets wat je bij LED-therapie niet zult ervaren. Integendeel, het is een uiterst ontspannende behandeling. Studies hebben aangetoond dat het stress vermindert en een goede nachtrust bevordert.

De Nazorg van een LED-behandeling

Na een LED-behandeling hoef je geen tijd te reserveren voor herstel. Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten. Het is echter van belang om je huid thuis goed te verzorgen, zodat je thuisroutine aansluit bij de doelen van je behandeling. Tijdens je intakegesprek vertellen we je hier graag meer over.

Een Investering in Je Huid

LED-therapie is beschikbaar als aanvullende behandeling bij een gezichtsbehandeling in ons salon in Hasselt en kost slechts €30 per sessie.

Ben je klaar om te ontdekken of LED-therapie bij jou past? Maak eenvoudig online een afspraak en geef je huid de stralende gloed die ze verdient!

resultaat LED therapie
resultaat LED therapie