Gelaatsverzorging Hasselt

Op zoek naar een heerlijke gelaatsverzorging in Hasselt? Look no further! Een gelaatsverzorging is niet enkel pure ontspanning, maar ook een echte weldaad voor je huid. We weten immers allemaal dat een goed verzorgde huid trager veroudert.

Tijdens een gelaatsverzorging wordt je huid intens gevoed, en herstellen we de vocht-vet balans in de huid. Bovendien kunnen we tijdens de gelaatsverzorging ook op een zachte manier werken aan enkele huidproblemen. Denk dan aan puistjes, vochttekorten, tekort aan vetstoffen, roodheid, gevoeligheid enzovoort. Een mix van bovenstaande kunnen we natuurlijk ook perfect behandelen! Wil je alle bovenstaande én tegelijk ook huidveroudering zo veel mogelijk uitstellen? Dat kan uiteraard ook met de anti aging gelaatsverzorgingen!

Tijdens de jongerenverzorging wordt de huid intens gezuiverd en de poriën proper gemaakt. Boekbaar tot de leeftijd van 25 jaar.

Reiniging
Peeling
Extracties
Masker
Dagrème

€ 58

jongerenverzorging hasselt
jongerenverzorging hasselt

Wil je je huid een snelle boost geven? Dan is de basisverzorging wat je zoekt!

Reiniging
Peeling
Extracties
Masker
Dagcrème

€ 73

gelaatsverzorging hasselt
gelaatsverzorging hasselt

Een boost van je huid in combinatie met zalige ontspanning? Check!

Reiniging
Peeling
Extracties
Massage
Masker
Dagcrème

€ 93

gelaatsverzorging hasselt
gelaatsverzorging hasselt

De anti aging gelaatsverzorging biedt alle voordelen van een huidverbeterende behandeling in combinatie met heerlijke ontspanning!

Reiniging
Stimulerende peeling
Extracties
Hooggedoseerde werkstofampulle
Massage
Heerlijk ontspannen onder de stimulerende LED
Dagcrème

€ 115

De anti aging & firming gelaatsverzorging biedt alle voordelen van een huidverbeterende behandeling in combinatie met heerlijke ontspanning en meer stevigheid van de huid!

Reiniging
Stimulerende peeling
Extracties
Hooggedoseerde werkstofampulle
Radiofrequentie 
Massage
Heerlijk ontspannen onder de LED
Dagcrème

€ 155

Met welke producten wordt er gewerkt gelaatsverzorging Hasselt

Voor de gelaatsverzorging in ons instituut in Hasselt werken we met de producten van Dermedics. Dermedics valt onder de noemer van cosmeceuticals. Dit wil zeggen dat alle ingrediënten wetenschappelijk onderbouwd zijn. In andere woorden: ze kunnen effectief je huid veranderen. Niet enkel oppervlakkige verzorging dus, maar hoogwaardige ingrediënten die je huid langdurig activeren!

Welke gelaatsverzorging moet ik kiezen Hasselt

In het menu hieronder vind je de verschillende gelaatsverzorgingen die we aanbieden. Wil je lekker lang genieten? Kies dan voor de complete gelaatsverzorging. Heb je minder tijd en wil je een snelle oppepper? Kies dan de basis gelaatsverzorging. Wil je all the way voor resultaat gaan op een ontspannende manier? Dan zijn de anti aging gelaatsverzorgingen wat voor jou!

Wordt de gelaatsverzorging afgestemd op mijn huid Hasselt

Voor elke behandeling kijken we altijd eerst naar de conditie van je huid. Is je huid momenteel wat gevoeliger? Heb je wat meer last van onzuiverheden? Is er vochttekort of juist een tekort aan vetstoffen? Vervolgens mixen en matchen we onze producten om de gelaatsverzorging af te stemmen op jouw huidconditie.

Gelaatsverzorging voor tieners

Speciaal voor de tieners en jongeren is er ook de jongerenverzorging. Als je last hebt van puistjes zijn zorgvuldig uitgevoerde extracties immers zeer belangrijk! Dit om de vorming van littekens te voorkomen. Maar ook als je tiener last heeft van een gevoelige huid kunnen we hier zeker bij helpen! Gelaatsverzorging Hasselt

Afspraak maken? Dat kan heel gemakkelijk online!

Wil je alvast meer weten over onze producten? Op deze pagina vind je al heel wat terug!

Kan een gelaatsverzorging ook voor een gevoelige huid Hasselt

Dit kan zeker! Als je een gevoelige huid hebt wil dit dikwijls zeggen dat je beschermende huidbarrière niet optimaal werkt. Tijdens de gelaatsverzorging in ons instituut in Hasselt kunnen we dan specifiek werken op optimaal herstel. Natuurlijk raden we bij een huidprobleem wel eerst aan om een gratis huidanalyse te laten doen. Zo kunnen we gemakkelijker de oorzaak herhalen en dus doelgerichter werken.

Ik heb allergieën voor producten

Jammer om te horen! Maar je bent zeker niet de enige! Als je allergisch bent voor bepaalde stoffen is het best dat je je allergielijst meeneemt. Zo kunnen we alle producten nakijken en zien of ze geschikt zijn voor jouw huid.

Ik wil vooral dat mijn huid goed gezuiverd wordt

Dan is de basis gelaatsverzorging in ons instituut in Hasselt wat je zoekt!

Moet ik ergens rekening mee houden voor de gelaatsverzorging

Nee hoor! Vaak excuseren mensen zich omdat ze bijvoorbeeld nog make-up dragen. Dat is uiteraard nergens voor nodig, we hebben hier genoeg gelaatsreinigers staan! Zorg wel dat als je bepaalde allergieën hebt dat je je allergielijst meeneemt. Als je epilepsie hebt of een pacemaker dan is de anti aging & firming gelaatsverzorging ook niet geschikt voor jou omdat dit contra-indicaties zijn voor de radiofrequentie.

Kan ik een gelaatsverzorging laten doen terwijl ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Ja en nee. De basis gelaatsverzorging en de complete gelaatsverzorging in ons instituut in Hasselt mogen uitgevoerd worden tijdens de zwangerschap of als je borstvoeding geeft. De stimulerende anti aging gelaatsverzorgingen echter niet. Niet zo zeer omdat de gebruikte producten echt schadelijk zijn, maar omdat deze dieper in de huid inwerken en er nog geen echte wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd zijn of er potentieel een wisselwerking is met een zwangerschap.

Ik ben bezig met een chemobehandeling of bestralingen, welke behandeling kies ik best?

Een gelaatsverzorging tijdens kankerbehandelingen is zeker mogelijk! Kies dan ook weer liefst de basis of complete gelaatsverzorging. Chemotherapie en bestralingen maken je huid immers dunner, gevoeliger en droger. Daarom zullen we tijdens deze verzorgingen vooral veel herstellende, huideigen vetstoffen toevoegen zodat je huid terug weerbaarder wordt en comfortabeler aanvoelt. Bovendien zal je je ook beter in je vel voelen als je even goed gepamperd bent! Voor een gelaatsverzorging tijdens kanker in ons instituut in Hasselt zijn zachtheid en pampering de sleutelwoorden!

Hoe vaak laat ik best een gelaatsverzorging doen

Deze vraag krijg ik heel vaak en helaas is er geen eenduidig antwoord op. Alles hangt immers af van wat jouw doelstelling is voor je huid. Als je optimaal wil inzetten op je huid zo lang mogelijk zo kwalitatief mogelijk te houden, dan is een termijn van om de 4 weken ideaal. Op die manier vallen de gelaatsverzorgingen immers samen met je natuurlijke huidvernieuwingscyclus.

Worden mijn nek en schouders mee gemasseerd

Uiteraard! Veel mensen hebben immers klachten van nek en schouders en daarom worden deze uitgebreid mee gemasseerd!

Wat gebeurt er tijdens de inwerking van het masker

Tijdens een gelaatsverzorging in ons instituut in Hasselt vinden we het belangrijk dat er op maat wordt gewerkt van jouw verwachtingen. Sommige mensen willen tijdens de inwerking van het masker liefst even wegdutten. Anderen willen liever liet alleen gelaten worden. Het hangt er dus vanaf wat jij wilt. Meestal doen we tijdens de inwerking van het masker een hand- en armmassage. Maar als jij dit niet wilt dan doen we dit uiteraard niet!

Gelaatsverzorging Hasselt