Gelaatsverzorging Hasselt

Op zoek naar een heerlijke gelaatsverzorging in Hasselt? Look no further! Een gelaatsverzorging is niet enkel pure ontspanning, maar ook een echte weldaad voor je huid. We weten immers allemaal dat een goed verzorgde huid trager veroudert.

Tijdens een gelaatsverzorging wordt je huid intens gevoed, en herstellen we de vocht-vet balans in de huid. Bovendien kunnen we tijdens de gelaatsverzorging ook op een zachte manier werken aan enkele huidproblemen. Denk dan aan puistjes, vochttekorten, tekort aan vetstoffen, roodheid, gevoeligheid enzovoort. Een mix van bovenstaande kunnen we natuurlijk ook perfect behandelen!

Met welke producten wordt er gewerkt gelaatsverzorging Hasselt

Voor de gelaatsverzorging in ons instituut in Hasselt werken we met de producten van Dermedics. Dermedics valt onder de noemer van cosmeceuticals. Dit wil zeggen dat alle ingrediënten wetenschappelijk onderbouwd zijn. In andere woorden: ze kunnen effectief je huid veranderen. Niet enkel oppervlakkige verzorging dus, maar hoogwaardige ingrediënten die je huid langdurig activeren!

Welke gelaatsverzorging moet ik kiezen Hasselt

In het menu hieronder vind je de verschillende gelaatsverzorgingen die we aanbieden. Wil je lekker lang genieten? Kies dan voor de complete gelaatsverzorging. Heb je minder tijd en wil je een snelle oppepper? Kies dan de basis gelaatsverzorging.

Wordt de gelaatsverzorging afgestemd op mijn huid Hasselt

Voor elke behandeling kijken we altijd eerst naar de conditie van je huid. Is je huid momenteel wat gevoeliger? Heb je wat meer last van onzuiverheden? Is er vochttekort of juist een tekort aan vetstoffen? Vervolgens mixen en matchen we onze producten om de gelaatsverzorging af te stemmen op jouw huidconditie.

Gelaatsverzorging voor tieners

Speciaal voor de tieners en jongeren is er ook de jongerenverzorging. Als je last hebt van puistjes zijn zorgvuldig uitgevoerde extracties immers zeer belangrijk! Dit om de vorming van littekens te voorkomen. Maar ook als je tiener last heeft van een gevoelige huid kunnen we hier zeker bij helpen! Gelaatsverzorging Hasselt

Afspraak maken? Dat kan heel gemakkelijk online!

Tijdens de jongerenverzorging wordt de huid intens gezuiverd en de poriën proper gemaakt. Boekbaar tot de leeftijd van 25 jaar.

Reiniging
Peeling
Extracties
Masker
Dagrème

€ 55

jongerenverzorging hasselt
jongerenverzorging hasselt

Wil je je huid een snelle boost geven? Dan is de basisverzorging wat je zoekt!

Reiniging
Peeling
Extracties
Masker
Dagcrème

€ 70

gelaatsverzorging hasselt
gelaatsverzorging hasselt

Een boost van je huid in combinatie met zalige ontspanning? Check!

Reiniging
Peeling
Extracties
Massage
Masker
Dagcrème

€ 85

gelaatsverzorging hasselt
gelaatsverzorging hasselt

Wil je alvast meer weten over onze producten? Op deze pagina vind je al heel wat terug!

Kan een gelaatsverzorging ook voor een gevoelige huid Hasselt

Dit kan zeker! Als je een gevoelige huid hebt wil dit dikwijls zeggen dat je beschermende huidbarrière niet optimaal werkt. Tijdens de gelaatsverzorging in ons instituut in Hasselt kunnen we dan specifiek werken op optimaal herstel. Natuurlijk raden we bij een huidprobleem wel eerst aan om een gratis huidanalyse te laten doen. Zo kunnen we gemakkelijker de oorzaak herhalen en dus doelgerichter werken.

Ik heb allergieën voor producten

Jammer om te horen! Maar je bent zeker niet de enige! Als je allergisch bent voor bepaalde stoffen is het best dat je je allergielijst meeneemt. Zo kunnen we alle producten nakijken en zien of ze geschikt zijn voor jouw huid. Gelaatsverzorging Hasselt